Nyårsmat

Ligger och känner mig taggad inför i morgon. Har nyårsmenyn förberedd. 

Till förrätt blir det en klassisk toast skagen med handskalade räkor och rom på. Tänkte göra något annorlunda och göra "heta räkor", stekta räkor i vitlök och chili, som man lägger på en skiva baguette. Men herrn i huset ville ha skagen. 

Till varmrätt skulle jag göra lamm. Men blir oxfilé som också är klassiskt för nyår. Får se om jag kan få till det på något sätt. Till det ska jag ha morot, palsternacka och rödlök som man först steker lite lätt sen in i ugnen tillsammans med getost så ska jag ringla lite honung på. Rödvinssky till det. Aldrig provat på det här så får väl se hur det går. :p 

Efterrätten skippar jag för sen ska ju jag ut. Vill inte vara tjockare än vad jag redan är haha! Usch, letat som en dåre idag efter något att ha på mig men allt är ju magtröjor eller fula saker på rean som ingen vill ha. Har klänningen jag hade förra året som jag kanske kommer in i. Men jag avskyr att ha klänning. Fast på nyår känns det nästan som ett måste. Dessutom är det glitter som dresscode till förfesten så jag måste play the part.  Vi får se vad jag kommer fram till. :) 

Har redan nu lite ångest inför att lämna Wesley. Min lille prins. Är så välbehövligt att få komma bort någon timme och få ensamtid som jag fick idag. Man blir som en helt ny människa och känner att man får fylla på kärlekstanken till sitt barn vilket ger mer tålamod. Jag är ju inte så superförtjust i den här bebistiden så det är verkligen skönt att kunna uppskatta den igen, känner mig sådär löjligt lycklig just nu. :) älskar min Wesley så mycket!