Katrin

Förlåt att det blir så sena inlägg, wesley sover så korta perioder nu så när han väl somnar så måste man hinna äta och göra andra saker. :) 

Har inte ens hunnit fixa tavelväggen vilket stör mig. Hinner ingenting! Men hann till gymmet idag. Blev ett armpass och gå på bandet. Men så irriterande, är fortfarande massa nerver i kläm sen jag fick problem med ryggen. De är nerver som leder till armarna så har ont hela tiden och kan inte röra armarna i vissa positioner som att sträcka ut dem "titanic-style" eller ha dem bakom ryggen. Att knäppa upp bh:n t ex är omöjligt. Kan inte heller ligga raklång på rygg förutom i sängen som man sjunker ner i. Så måste boka tid hos kiropraktorn igen, vill inteee 😩 tycker jämt det är så läbbigt men sen när det är över finns det ju ingen bättre känsla. Måste göra detta om jag ska kunna träna på bästa sätt också.

Pratade med min Katrin idag också, sen när vi lagt på så ringde jag mami och då kom helt plötsligt Katrin upp på TV:n! Haha blev så chockad!! 


Har ju vetat om den här reklamen sen när hon spelade in den men tanken var att den bara skulle visas på reklamen som är innan biofilmer går igång. Så därför jag blev helt till mig när den var på TV, skitkul är så jäkla stolt över henne! Så håll utkik :)