Sweet dreams

Fy vad jag drömde hemskt i natt, var en kille som skulle gå runt och skjuta folk. Sprang upp till en lägenhet (vilket inte var lätt då jag hade gummistövlar av någon anledning) där mamma, pappa och Merethe var. Självklart kom han in dit och på något sätt lyckades jag fly för att ringa 112. Så slog jag fel nummer hela tiden, glömde bort adressen åh det var jättehemskt att inte veta om han hade dödat min familj eller vad som hände. Folk bara sprang runt i panik, jag försökte springa men var jag än var så dök han upp. Förstå paniken! Stackars människor som blir utsatta för sådant här på riktigt. Var inte kul att vakna upp och ha den drömmen färsk på minnet.

Men som tur är så var det bara en dröm, varför kan man inte få drömma något glatt? Har tamesjutton alltid mardrömmar. :o

Idag måste jag ta tag i mig själv, måste träna. Oavsett vad så ska jag springa och gå till gymmet. Ingen lust alls just nu, alltså det värsta är att trycka in sig i de där jäkla kläderna. Haha att träna är mitt minsta problem. Men allt är så tight, att få linne och träningsbh över tuttarna är tortyr. Att få av det är ännu värre. Är väl bara att bita i det sura äpplet. ;)