Playdate nr 2

Nu är vi hemma efter en hel förmiddag med Lotta och Wilmer. Hade jättekul och så skönt att vara med någon som har ett barn som är lika gammal som Wesley så man är på samma plan. :) De är också kul för att man får lite jämförelse var de barnet ligger till utvecklingsmässigt. Wilmer hade inte börjat krypa än eller fått tänder men däremot så var han så duktig på att klappa händerna när Lotta bad honom och han kunde vinka och även hitta lampan. 

Sånt är ju Wesley lite efter med, han är inte ett dugg intresserad av att klappa händerna eller att försöka lära sig liknande saker. Har börjat sen en tid tillbaka att klappa händerna varje gång han gör något bra och då blir han helt till sig och så sjunger jag "klappa händerna när du är riktigt glad" flera gånger om dagen. Så får se om det händer något på den fronten, lite mer samspel. :) 

Nu är jag helt kär i lille Wilmer, han var så söööt och killarna är så lik varandra i beteendet, för att inte tala om namnen och vi har samma vagn haha! Var jättekul att vara med Lotta också henne har jag saknat. :)