Still going strong

Har fått helt ny energi! Känns jättehärligt att röra på sig, går till gymmet, tränar hemma och tar promenader. Även fast vågen står stilla och man känner att allt är förgäves så har jag en gnutta hopp längst inne om att det kommer hända något. Så härdar ut! 

Jag tycker att det suger att man ska känna en sådan press på sig att få tillbaka sin kropp, man har ju endå burit ett barn där i är ju inte så enkelt. Men tänker på det konstant, jämför mig med andra och tycker det är jobbigt med mat för får ångest varje gång jag äter något. Vill inte ha det så. Skulle magen bara bli lite plattare skulle jag inte tänkte mer på det, då skulle jag vara helnöjd! Så får inte ge upp, ska fortsätta kämpa. 

På lördag ska jag hem till Theres och få en transformation. Hon är ju duktig på hår så tänkte att hon får fixa min utväxt och klippa mig. Så vi köpte toning idag, ska klippa bort allt det slitna först sen får vi se hur mycket jag tar på längden. Måste ha färgat utväxten innan jag kan bedöma det känner jag. Sen så hoppas vi på fint väder så vi kan sola och grilla och bara mysa med barnen. :) 

Har lagt ut en video på insta och face där Wes går. Han är sååå duktig haha ser jätteroligt ut när han håller upp armarna. Duktiga killen. I veckan ska vi ha hans photoshoot så kommer bli superspännande. :D