It's summertime

Nu har jag varit väldigt inaktiv, men det är ju endå sommar. Har verkligen inte en minut över, mina underbara vänner har semester så vi sitter ihop konstant och har så sjukt roligt. Det är massa strandhäng, tennis, bollspel, fest och annat skoj. Så det är verkligen njuta av livet som gäller!

Så har jag även jobbat, hela helgen blev det jobb vilket var liiite trist eftersom allihopa åkte till Högbo och hade världens bästa dag. Alla förutom stackars jag. :p Men Juan ringde så fort de kom tillbaka så hade vi världens roligaste fest igår, kom upp till jobbet i alla fall idag så gick ingen nöd på mig. :)

Så har ju mamma varit här med Marko så vi har ju setts massa. Nu har hon åkt hem vilket är tråkigt. :(

Wesley har ju fullt upp med att leka och ha sig han också. Otroligt vad mycket han förstår nu! Man kan be honom om så mycket och faktiskt ha en konversation, eller ja, han svarar ju inte men han förstår. :p Han har fått massa ensamtid med sin pappa nu när Danny haft semester för det tycker jag endå är viktigt. Så de är tighta nåt så inni, börjar känna mig lite utanför jhär haha!

Men i morgon börjar han jobba igen så då får jag tillbaka wesley, vi ska till stranden i morgon med grabbarna. Första gången för Wesley så det är riktigt spännande. :D