Bad timing

Irriterad över denna dag. Känner bara att allt varit så onödigt. Skulle egentligen jobba 10-16 och sen gå på en jobbintervju 16.45. Som absolut endast gick att boka in idag.

Så ringde de igår och bad mig jobba 14-19 istället för skulle komma en buss med 130 pers klockan sex. Självklart ställer jag upp! Såg fram emot stressen också, och vi förberedde allt. 

Klockan blir sex, klockan blir sju.. Inte en enda buss syns till. Får jobba över till halv nio, helt i onödan för inte kom det någon över huvud taget. Så känns lite sketet att man missat saker och jobbar sent så man inte hinner med att handla mat osv som man planerat. :/ Fick ju precis lika många timmar nu som jag skulle fått om jag börjat tio bara att det förstörde hela min dag!

Men men, sånt man får stå ut med. :) Kan ju inte jobba länge till vilket fall eftersom jag verkligen måste gå hem tidigare, så får vara glad så länge det varar. Tråkigt att sitta hemma sen innan bebis ens kommit! :( 

Tråkigt också att inte få träffa alla mina underbara kollegor och kunder som man får stå och prata med och mysa, de är så fantastiska!

Nu blir det läggdags, kanske drömma om att jag börjat jobba på Dannys jobb för fjärde gången? :p Hoppas inte för slutar alltid med att de inte vill anställa mig, haha!