UL

Ingen bebis har kommit men vi var på ultraljud i morse. Allt såg jättebra ut, var bra mängd fostervatten, han har det hur bra som helst. Inte undra på att han inte vill komma ut haha! 

Fick en bild med oss därifrån, hahah är inga tvivel på om det är en pojke eller om de sett fel i alla fall! 😂 


Han slängde den verkligen i ansiktet på oss, det var det första vi såg när hon la apparaten på. :p Var sånt annorlunda ultraljud nu, han är ju så stor jämfört med sist så man fick se en kroppsdel i taget. Man fick se fingrar, tår, hans huvud som hade hår på sig. Det var fantastiskt! 

Men som sagt, ingen bebis så ska tillbaka på lördag igen och få ett nytt ultraljud. Då ska de även ta CTG-kurva, alltså kolla hans hjärta i en halvtimme. Blir även vaginal undersökning, se om livmodertappen är mogen antar jag. Så kanske jag ska få bli igångsatt, jag hoppas det! Annars får jag vänta tills på måndag. Tråkigt att gå över så mycket men nu börjar man i alla fall känna att det händer grejer och att man får hjälp. Det hjälper mycket för psyket. :) 

Mirakel hände i natt också, jag somnade när vi la oss!! Haha nu fick Danny ligga vaken och vara tokig dock, jäklar vad jag snarkade tydligen hahah! Skyller på dubbelhakan jag fått under graviditeten. :p Sen när vi kom hem från UL så sov jag en stund till, ser det som ett jättebra tecken för tydligen ska man bli tröttare när förlossningen närmar sig. Jag är bara så glad att jag slapp ligga vaken för första gången på flera veckor. :D 

Sen träffade vi mamma och Marko hos syrran. Mös där ute i några timmar. Har fått så sjukt mycket grejer, får visa lite i morgon. :)