Latino

Wesley drog på sig skjorta och finbyxor så gick vi till invigningen av mina vänners nya restaurang där de endast serverar autentisk latinamerikansk mat. :) 

Tänkte att Amanda skulle få ta Wes egentligen. Var lite jobbigt att ta med honom först för visste att det skulle komma ett mariachi-band och vara full rulle men det gick bra. Var med Ana, Roza och deras familj så kom Marvin också och alla ville ju umgås med Wesley så gick hur bra som helst. Han är ju otroligt mammig och kunde inte riktigt sitta hos någon men sen så kom lilla Maya, åtta år, som är hur bebiskär som helst. Wesley blev helt förälskad i henne! Han ville busa med henne och mysa och hon blev ju helt lyrisk. Han gillar tjejer min lilla pojk. :) 

Haha sen så dansade han på bordet och alla omkring blev helt charmade! Han är en riktig entertainer. ;) Var en som inte kunde gå hem utan att komma fram och säga att Wesley hade gjort hans kväll haha det är inte illa pinkat!






Dessvärre fick vi vänta rätt länge på maten för alla kom ju samtidigt. Men man fick en plocktallrik med lite olika rätter, jag är ju helt kär i Pupusas (den runda saken högst upp till vänster) så det var jättegott. Frijoles är också såå gott, det som de där triangelformade sakerna ligger i. Så kommer absolut beställa det i framtiden. :) Jag kan ju inte äta utländsk mat med bestick, jag hugger in med händerna tills jag märker att alla runt omkring inte gör det. :p Men klarar det inte, blir inte samma sak! :o 

Jättemysig kväll, tack alla inblandade. :) <3