Mors dag

Grattis på mors dag till världens bästa mamma!! 





Hon är så vacker, och jag har så roligt med henne! Så mycket cred ska hon ha för att hon tog hand om tre barn ensamstående, tre hemska barn ska tilläggas för vi bråkade varje dag haha! Att hon orkade. Hon offrar sig alltid för hela familjen och för det förtjänar hon mer respekt och uppskattning än någon annan! 

Jag kan inte ens säga till Danny att jag älskar honom mest av allt utan att inflika att han dock har delat plats med mamma, det är ju rätt knäppt. Han brukar alltid retas att hon är mitt fan för hon uppmuntrar mig så mycket och att jag är en riktig morsgris. Men han tycker också att hon är helt fantastisk! :) Och han brukar inte tycka det om människor, han till och med saknade henne när hon åkte hem till Kanada igen när hon var här sist haha! 

Skulle aldrig klara mig utan henne, varje gång jag är osäker så vägleder hon mig. Plus att jag alltid sett upp till henne för hon har tagit en stor konflikt för min skull ska ni veta, haha på Grönan när jag hade fått åka en karusell hur många gånger som helst. Sen helt plötsligt bestämde de att jag var för kort. Då blev mamma tokig och skällde ut dem, med såna här roliga solglasögon på sig hahah tror hon hade glömt att de var på! 😂 Kan ni ens föreställa er någon stå och skrika på dig med utsående ögon?! Haha jag kommer aldrig att glömma det! 


S å offrade hon sig och åkte flygande mattan med mig trots att hon höll på att avlida haha! Jag bara tänkte "waooow", jag var så imponerad!

Ett annat roligt minne är när jag och hon åkte bara vi två till Bulgarien. Hahah själva resan var hemsk! Det regnade varje dag, vi hamnade på ett kärringställe där det bara fanns en gata att gå fram och tillbaka på i en hel vecka. Så vi fick sitta och titta på tysk TV, och sitta och snacka skit om andra turister och hoppas att de inte kunde svenska haha! 

Så gjorde vi nagelförlängning en dag. Resultatet blev så hemskt att vi slet bort naglarna samma kväll. Men vi glömde ju att det bara fanns en gata som sagt, och att vi var tvungen att gå förbi nageltället dagen efter. 

De som gjort naglarna kom framspringandes till oss, mamma fick panik och SPRANG därifrån och lämnade mig ensam med dem! Hahaha jag vägrade sträcka fram händerna tillslut hade jag inget val och sa bara "they dissapeared when we were sleeping!" och körde lite actingskills innan jag också sprang. Haha jag fick ta den konflikten antar att jag var skyldig henne det. ;) 

Men trots ett crapy semesterställe så var det endå kul för vi hade varandra. :) 

Love you mami och längtar sååå mycket tills du kommer igen!!! 💗🌸