En dag i Bolougnern

Så mysigt att vara i b-skogen älskar det! Massa natur bara ett stenkast bort, underbart. 

Tog lite bilder men slutade med att jag grät. Haha Danny är sämst på att ta kort, han säger inte nånting om hur man ser ut utan han tar bara tjugo kort på raken och tror att det är bra. Så kan man sitta där med världens dubbelhaka på alla tjugo bilderna, glömt dra in magen, håret är kaos osv. Men nä, kör på du bara! 👍 

Sen kiropraktorbesöket har jag känt mig så jäkla ful också, har verkligen levt i en bubbla sen förlossningen och trott att jag ser "okej" ut. När jag var på stan och provade bh insåg jag att så var inte fallet. I provhytten såg man sig själv i ett annat ljus typ. 😅 så jag är i en period där jag känner mig jätteful just nu och är ju inte bättre att kameror hatar mig och att Danny inte kan få mig att se lite bra ut, haha skyller på honom. 

Men titta här tex, han tar hundra bilder när vår stackars son ser ut som Frankensteins monster haha hur kan han inte se det?! 


Jag vill ju så gärna ha en fin bild på mig och Wesley så förstördes allt haha blev så ledsen. :( 

Jag försöker i alla fall få med lite natur, säger till honom att kolla åt speciella håll för att få hans bästa vinklar och försöker ta kort när det blir fina ögonblick. Haha kanske är modellen det beror på och inte fotografen, jag blir ju inte bra på bild helt enkelt. 





Var en trevlig dag i alla fall, nu ska jag ordna mat!