Video killed the radiostar

Har haft en jättebra helg, var med min familj på julafton så klart. Wesley fick så fina julklappar och han tyckte det var kul att träffa tomten. Får lägga in bilder senare. Blev inte så mycket kort dessvärre. Har blivit urusel på sånt. Allt lägg ut på Snapchat och filmer går som sagt inte att lägga ut här. Följ mig där om ni vill se lite roliga snaps. :) AnnicaFrantzen


På söndagen var det utgång som gällde med mina fabulösa vänner. Hade jättekul och dansade loss. Älskar verkligen människorna jag har omkring mig!

Idag har jag faktiskt fått vara med i en brittisk radioshow. Haha känns jättekonstigt men var så kul och kändes himla naturligt att bara prata på. Skulle då föreställa en "dating expert" haha, skitsvårt att få fram allt för man vill ju tänka på åskådarna som är tonårstjejer. Kan inte säga vad som helst. Plus att på ca tre minuter får man inte fram mycket och jag har massor av tips och råd haha. Dessutom har jag världens förkylning så lät inte bra men tyckte endå att det var skitkul! Så roligt att Katrin ville ha med mig. :)