Pachanga

Hade så kul igår! Blev en riktig nostalgikväll med gamla vänner, rött vin, reggaeton, Bachata och Heat. :) 

Är så kul att fixa i ordning sig för en gångs skull. Sällan man får göra sig riktigt fin nu för tiden. :) Höll på i tio minuter med att försöka få på mig byxorna, Danny blev alldeles matt haha! Har stora blåmärken nu för de satt så tight, men ska man vara fin får man tydligen lida pin. ;) 

Sen blev det att gå hem till Petra, vi dansade på och hade massa skoj. Så längesen man lyssnade på reggaeton och dansade Bachata, saknar den tiden. Hade så jäkla kul back in the days. 






Min Snapchat gick varm som vanligt... 😅

Sen var det dags för utgång. Först Allstars vilket var sidådär, vi är för gamla helt enkelt. ;p Så då gick vi till ett ställe jag var på jämt och ständigt förr, Heat. Där spelar de massa latinomusik så älskar det stället. Träffade massa gamla bekanta så det var skitroligt. Dansade like no one was watching! ;D 

Saknade min gubbe som jobbar i garderoben, så var lite tråkigt. Gick ut och tog lite luft så fick jag inte brickan tillbaka till min jacka. Fick panik och dom började snacka om att jag skulle få vänta till klockan två och grejer. Jag vägrade, sen sa en av dom "det är lungt Norge, jag bara skojar klart du får leta efter din jacka". Det var min gubbe och jag kände inte ens igen honom haha! Men han kom ihåg mig, jag blev så glad.

Tur att jag varit så pratglad med honom varje gång, sagt att jag är från Norge så efter det fick jag heta Norge. Känner mig lite som VIP på det där stället, slapp stå i lååånga kön när jag skulle hämta ut jackan också. Vakten bara tog min bricka och gav den direkt till dem, hur jäkla nice som helst. Kön blev inte så glad dock men jag är en gammal kvinna och har varit med länge nu, tycker jag förtjänar lite extravaganza haha! Feels good to be back. :D 

Allt var skitkul, till och med kul att komma hem till Danny och berätta om min kväll. Han skrattade så mycket åt alla mina upptåg. :) 

Lägger ut lite bilder sen från Stures kalas ikväll. Måste ta en tupplur nu känner jag. Var uppe tidigt med min lilla Wes. :)